Exposició al Parc Fluvial del Besòs

SEGONA FASE: 11 ANYS DE DIARIS DE VIATGES

Cartell Expo

Ja es pot veure la segona fase de l’exposició retrospectiva “11 anys de Diaris de Viatges” i que porta com a lema “PAU I DRETS HUMANS”, al Parc Fluvial del Besòs.

Amb aquesta mostra us convidem a reflexionar sobre la importància dels drets humans i la cultura de la pau. Us mostrem les conseqüències dels conflictes armats en les persones, les que el pateixen directament i també la seva descendència. Fem un exercici de memòria històrica. En la línia del que ja assenyalava José Saramago "Cal recuperar, mantenir i transmetre la memòria històrica, perquè es comença per l'oblit i s'acaba en la indiferència".

Aquesta mostra es suma a la primera fase de l’exposició ja instal·lada el passat 20 de febrer i que porta com a lema SENSIBILITZACIÓ SOCIAL I EDUCACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT

Treballs presentats: LUCAS VALLECILLOS: “Hiroshima i Nagasaki, els únics atacs atòmics de la història”, GERVASIO SÁNCHEZ: “Sarajevo, guerra i pau”, MANU MART: “Rainbow Pain: Les víctimes de la guerra química de Vietnam”, JAVIER SULÉ: “Desaprendre la guerra, aprendre la pau”, ANDREU FERNÀNDEZ: “Armènia, 100 anys després”, BRIGADA NAJI AL-ALI: “Palestina: apartheid del segle XXI” i EVA PAREY: “Aamelat Souriyat”.

* Si passeu per l’expo feu-vos una foto per compartir a les vostres xarxes amb el hastag #11AnysDiarisViatges