“Pasaporte - Territorios Libres” – experiència col·lectiva

Del 15 de setembre al 7 d’octubre (ambdós inclosos)
Presentació:  Dimarts 15 de setembre, a les 19h


“Pasaporte - Territorios libres” és una declaració d’intencions i un quadern de bitàcola per acompanyar a qui vulgui endinsar-se en la fotografia. Juga amb la idea d’accedir a un lloc inexistent en el món físic, però on entrem cada vegada que fotografiem. És un instrument per a la reflexió i el diàleg a partir d’una experiència col·lectiva. Els creadors de la proposta han convidat a persones de la fotografia a intervenir-hi; ja sigui dibuixant, enganxant imatges o escrivint a les pàgines del seu passaport..
Aquesta experiència es vol compartir amb el públic. S’ha creat un blog amb la intenció que es generi un espai de diàleg.

L’exposició reprodueix en format gran pàgines representatives dels passaports de fotògrafs colomencs que s’ha convidat a participar en aquest projecte. També mostra facsímils dels passaports originals. En concret, són cinc treballs amb l’autoria de Sergi Bernal, Andreu Fernàndez, Joan Guerrero, Núria López i Artur Muñoz.

La proposta feta a mida per a Cicle Diaris de Viatges s’ha elaborat de manera coordinada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l’Espai Fotogràfic Can Basté.