Visita de l'alcalde de Villa el Salvador

Jaime Zea, l'alcade de la població peruana agermanada de Villa el Salvador, va visitar la nostra ciutat els dies 21 i 22 de juliol. Va entrevistar-se amb la Tinent d'Alcade Núria Parlon per actualitzar la relació d'agermanament i revissar l'actual projecte de cooperació mediambiental i de tractaments d'aigües 'Villa Verde' aíxó com per conèixer els programes municipals en l''ambit de dona i igualtat.

Trobada de ciutats agermanades amb Villa el Salvador

El divendres 15 de juny es va celebrar a la nostra ciutat una reunió de coordinació de la cooperació amb la població peruana de Villa el Salvador (Premi Príncep d'Astúries i Premi de la Pau de les Nacions Unides) a la que van participar els alcaldes de les ciutats de Rezé (França), Amstelveen (Holanda) i Tübingen (Alemanya) que han acordat constituïr-se en xarxa europea de ciutats agermanades i iniciar una nova línia de treball en projectes de cooperació conjunts.

Canvi d'alcalde a Villa el Salvador

El Jurado Nacional de Elecciones del Perú va decidir deixar sense efecte la credencial de l'alcalde Santiago Mozo pel qual s'atorgarà a Guido Iñigo Peralta. El nou regidor que entra en el lloc vacant és Naciocinio Óscar Campo García

Febrer 2012

Santiago Mozo, nou alcalde de Villa el Salvador

El passat dia 2 de gener va fer jurament del càrrec el nou alcalde de la ciutat peruana de Villa el Salvador, agermanada amb Santa Coloma de Gramenet, Santiago Mozo Quispe..

La candidatura que encapçalava Santiago Mozo a les darreres eleccions municipals de Perú, del partit polític 'Perú Posible' va obtenir el 24,05 % dels vots i va ser la guanyadora dels comicis locals a la població germana. per davant de la llista encapçalda de l'exalcalde Michel Azcueta i de la de l'anterior alcalde Jaime Zea.

 www.munives.gov.pe

 

Trobada de ciutats agermanades

La segona setmana de juny de 2009 va tenir lloc una Trobada de ciutats agermanades amb Villa el Salvador (Perú) a la ciutat francesa de Rezé-le-Nantes (departament de Loire Atlantique), a la que va participar la tinenta d'alcalde Núria Parlon, per coordinar l'acció de cooperacíó internacional d'aquestes ciutats amb les d' Amstelveen (Holanda) i Tubinqen (Alemanya), també agermanades amb aquesta famosa població peruana.

Cooperació amb Villa el Salvador

Luz Castro, regidora de Planificación Urbana y Participación de Villa el Salvador (Perú), ciudad hermanada oficialment amb Santa Coloma de Gramenet, va visitar la nostra ciutat el passat dia 28 de gener per planificar nous projectes de cooperació internacional que també opten a la col·laboració de l'Area Metropolitana de Barcelona