Presentació de Narratives Interculturals a la ciutat. Línies d 'acció per la convivència

Té com a objectiu desmuntar els imaginaris col•lectius que dificulten la convivència, així com normalitzar les diversitats existents amb noves iniciatives.

Dilluns 26 de novembre

Centre Cívic Riu

El pròxim dilluns 26 de novembre es presenta el programa Narratives Interculturals, Línies d 'acció per la convivència a entitats i veïns/es de la nostra ciutat. La trobada tindrà lloc a la sala d'actes del Centre Cívic Riu i comptarà  amb la presència del tinent d'Alcaldessa, Diego Arroyo i la directora de Serveis, Gemma Bellvehi.

La iniciativa de Narratives Interculturals, filla de l'anterior Pla d'Acció Antirumors (PAAR), té com a objectiu desmuntar els imaginaris col·lectius que dificulten la convivència, així com normalitzar les diversitats existents amb noves iniciatives.

El programa treballarà per visibilitzar i reconèixer la nostra realitat i reforçar els valors de convivència, difondre nous missatges en positiu, contribuir a fer que els pilars de la diversitat i la interculturalitat estiguin presents en les polítiques de Santa Coloma i en la ciutadania. Per a això, ens dotar-nos d'eines en clau col·lectiva per crear espais comuns.

Un canvi de mirades per una ciutat diversa i intercultural.