Continuem amb la formació per al professorat dels centres participants

A les nostres sessions de formació, vam mostrar als professionals la importància dels principis bàsics, tècniques i aplicacions de la convivència en l’àmbit escolar i la influència dels estereotips en la percepció de la realitat

Aquestes setmanes continuem amb la formació per al professorat dels Centres per la Convivència a la nostra ciutat. La reflexió entorn al conflicte i el seu paper com a motor de canvi és essencial, així mateix conèixer els elements bàsics de la comunicació no violenta.

A les nostres sessions de formació, vam mostrar als professionals la importància dels principis bàsics, tècniques i aplicacions de la convivència en l’àmbit escolar i la influència dels estereotips en la percepció de la realitat: com es generin els prejudicis, la discriminació com a font de conflictes i la importància de la igualtat com a forma de solucionar-los.

http://jovesenxarxa.com/oferta-formativa-2/whatsapp-image-2019-01-16-at-19-44-20-1/

http://jovesenxarxa.com/oferta-formativa-2/whatsapp-image-2019-01-16-at-19-44-20/

A les pròximes setmanes, seguirem treballant amb les nostres eines per a la gestió de conflictes a comunicació no violenta amb simulacions de casos reals aportats pels assistents, practicant així els conceptes treballats al llarg de les anteriors sessions formatives.