Portes Obertes Virtuals

Els centres educatius des de dins!

Les jornades de portes obertes son el moment en que cada centre educatiu informa dels ensenyaments que imparteix, de les places de què disposa, de l'adscripció a altres centres, del seu projecte educatiu, del caràcter propi del centre, de les activitats complementàries i serveis que ofereix...  mentre es fa un recorregut per les seves instal·lacions i espais.

A causa de la situació de crisi sanitària que vivim, aquest curs les jornades portes obertes tornen a adaptar-se i seran diverses per complir amb la norma vigent que proposa el Departament d'Educació. Mantenen l’objectiu d’informar a les famílies de tots els aspectes abans esmentats però la visita presencial al centre està restringida, tot i que es podran visitar fora de l'horari lectiu. 

Per aquest motiu, l’Ajuntament posa a disposició de totes les famílies aquest espai web on trobareu unes portes obertes virtuals de tots els centres educatius del nostre municipi que imparteixen el segon cicle d’educació infantil, educació primària i/o educació secundària.

Quina informació de cada centre trobaràs a les Portes Obertes Virtuals?

Ampliem la informació disponible de forma virtual perquè es puguin visitar tots els centres educatius sense moure'ns de casa


Agenda de Portes Obertes als centres educatius

Parla en directe amb l'equip del centre i resol els teus dubtes i preguntes