Portes Obertes Virtuals

Els centres educatius des de dins!

Les jornades de portes obertes son el moment en que cada centre educatiu informa dels ensenyaments que imparteix, de les places de què disposa, de l'adscripció a altres centres, del seu projecte educatiu, del caràcter propi del centre, de les activitats complementàries i serveis que ofereix...  mentre es fa un recorregut per les seves instal·lacions i espais.

A causa de la situació de crisi sanitària pel coronavirus, aquest curs les tradicionals jornades de portes obertes han hagut de modificar el seu format habitual. Mantenen l’objectiu d’informar a les famílies de tots els aspectes abans esmentats però la visita presencial al centre està restringida.

Per aquest motiu, l’Ajuntament posa a disposició de totes les famílies aquest espai web on trobareu unes portes obertes virtuals de tots els centres educatius del nostre municipi que imparteixen el segon cicle d’educació infantil, educació primària i/o educació secundària.


Endinsa't als centres educatius de la ciutat

Troba aquí tota la informació disponible de cada centre educatiu


Quina informació de cada centre trobaràs a les Portes Obertes Virtuals?

Aquest curs hem ampliat la informació disponible de forma virtual perquè es puguin visitar tots els centres educatius sense moure'ns de casa.


Les sessions virtuals dels centres educatius

Parla en directe amb l'equip del centre i resol els teus dubtes i preguntes

Els centres educatius han organitzat sessions virtuals amb famílies amb l'objectiu d'aprofundir en les explicacions sobre el funcionament del centre i poder resoldre dubtes i preguntes. Consulteu aquí el dia i l'hora i, si no trobes el centre educatiu del que vols saber més informació, poseu-vos en contacte amb ells i podreu trobar més informació. 

Els enllaços a les sessions els trobareu a les webs de cada centre educatiu.

*L'institut Can Peixauet farà la sessió de portes obertes virtuals a les 19h