Definim els reptes i accions que ajudaran a fer avançar, encara més, Santa Coloma

Imagen

El Pla d'Acció Municipal (PAM) és, sens dubte, l'instrument de planificació estratègica més important que l'Ajuntament posa en marxa a l'inici de cada mandat. En el PAM es perfilen aquelles accions que l'equip de govern es compromet a dur a terme al llarg dels quatre anys vinents. Després d'un temps en què la pandèmia ha posat als ajuntaments encara més en el centre de les polítiques de proximitat per a l'atenció i resposta a les necessitats de la ciutadania i en la lluita contra les desigualtats, el nou PAM ha de continuar impulsant i renovant tots els esforços necessaris en favor de la qualitat de vida dels colomencs i les colomenques, pel benestar de les persones i per a la millora continuada de la nostra ciutat.

Ara bé, totes les iniciatives que us compartim han de ser completades amb la vostra implicació activa. Volem un PAM cocreat amb totes i tots vosaltres, perquè reflecteixi i reculli el sentiment de cada persona que viu i estima Santa Coloma.

Per una ciutat més còmoda per a tots i totes, més segura, més cívica, més moderna i on es prioritzi la bona convivència, us animo a participar en aquesta campanya que posem en marxa per a configurar el PAM 2024-2027 amb el ple convenciment de què la ciutadania teniu molt a dir en el moment de configurar la ciutat que volem i desitgem.

 I, a més a més, ho continuarem des de la inspiració que ens donen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030, impulsats i rubricats per les Nacions Unides, que constitueixen el full de ruta amb què estem plenament alineats com a ciutat i com a administració més propera.

Perquè un món més sostenible es construeix també des de cada racó del planeta, des dels pobles i les ciutats, i amb l'aportació del seu teixit social que, sens dubte, és i serà motor dels canvis necessaris. Des del món local contribuïm a millorar el món global.

Us donem les gràcies per participar-hi!

Estic segura que entre totes i tots farem possible la Santa Coloma que volem!

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet