Properament informarem tant del programa de la Festa Major d'Estiu així com de tots els aspectes i informació d'interès que s'inclouen habitualment a aquesta web.

Fira d'entitats

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet vol potenciar la participació de l’entramat associatiu de la ciutat a la Festa Major d’Estiu, mitjançant l’organització de la tercera edició de la Fira d’Entitats a la zona del Parc de Can Zam.

Aquesta fira consistirà en la instal·lació d’una sèrie de casetes a l’esmentat recinte, a les quals les entitats tindran la possibilitat tant de difondre la seva activitat dins el marc de l’acció sociocultural com d’oferir servei de bar per tal d’atendre les necessitats del públic assistent.

La Fira tindrà lloc entre el divendres 2 i el dimarts 6 de setembre de 2022, a la zona compartida amb la fira d’atraccions al recinte firal de Can Zam.

El període d'inscripció romandrà obert des del dia 27 de juny fins el dia 15 de juliol de 2022. Per a formalitzar la inscripció caldrà complimentar degudament el formulari normalitzat. La presentació de la sol·licitud implicarà l'acceptació d'aquests criteris de participació. La documentació s’haurà de presentar a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (OIAC) en l’horari d’atenció al públic habitual. El formulari i la normativa podran ser obtinguts a la mateixa OIAC o bé a l'enllaç de sota.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A LA FIRA D'ENTITATS DE LA FESTA MAJOR D'ESTIU

CRITERIS DE PARTICIPACIÓ DE LA FIRA D’ENTITATS DE LA FESTA MAJOR D'ESTIU