Avui divendres 3 de setembre comença la Festa Major d'Estiu 2021 de Santa Coloma de Gramenet i volem informar-te sobre qüestions importants que hauràs de tenir en compte a l'hora d'assistir als espectacles programats amb les teves localitats reservades a través de Grameticket.

En primer lloc recorda que, en cas de no poder assistir-hi finalment, pots alliberar les teves localitats a https://grameticket.cat/entrades fins a dues hores abans del començament de l'activitat. D'aquesta manera responsable faràs possible que altres persones puguin gaudir de la Festa!

En cas que, precisament, estiguis en llista d'espera per algun espectacle, se't notificarà via correu electrònic de l'adjudicació de les localitats i es generaran els codis QR corresponents. Et demanem que no vagis als espais de celebració de les activitats si és que no comptes amb una localitat prèviament reservada. I t'agrairem molt que arribis, com a mínim, 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle. Facilitaràs els controls d'assistència i aforament.

Una vegada a l'espai de celebració de l'espectacle, recorda:

  • És obligatori l’ús de la mascareta en el recinte.
  • Manté sempre la distància de seguretat.
  • Utilitza gel hidroalcohòlic sempre que sigui possible.
  • Es permet l'entrada d'ampolles d'aigua de plàstic sense tap.
  • Està prohibit aixecar-se del seient assignat durant la funció, excepte per a fer ús del WC, o de la zona de restauració (en el cas del Parc del Motocrós, l'Escola Fray Luis de León i l'Escola Jaume Salvatella).
  • No es permet el consum ni de begudes ni de menjar a la barra ni fora de la zona de restauració.
  • Sí que podràs emportar-te al teu seient les ampolles d'aigua adquirides a la zona de restauració.
  • Està totalment prohibit fumar a totes les zones del recinte.

Si tens algun dubte, consulta les preguntes més freqüents a https://grameticket.cat/faqs, o envia la teva consulta a contacte@grameticket.cat.

És el moment de gaudir de la nostra Festa Major d'Estiu! Fem-ho de manera segura i responsable!

Logo de Grameticket