Skip to main content

Santa Coloma explica la seva experiència en la gestió de fons europeus

Donada l'experiència de Santa Coloma a la gestió de fons europeus, l'Ajuntament ha estat convidat a una taula rodona a Benidorm aquest dilluns 15.

El dia 15 se celebrarà a Benidorm el plenari de la Xarxa d'Iniciatives Urbanes (RIU), integrada per ajuntaments espanyols que han definit estratègies de desenvolupament urbà sostenible i integrat (EDUSI) entre els quals es troba Santa Coloma. La nostra ciutat ha obtenido 15 milions d'euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per a executar una despesa de 30 milions fins a l'any 2022 en més d'una vintena d'actuacions com la remodelació del passeig de la Salzereda i el carrer de Pompeu Fabra o la reforma de la CIBA com a futur Centre d'Economia Social, Solidària i
Feminista. Donada l'experiència de Santa Coloma a la gestió de fons europeus, l'Ajuntament ha estat convidat a una taula rodona en aquesta jornada juntament amb Barcelona, Múrcia i Jerez de la Frontera per explicar com s'està posant en marxa i es coordina l'EDUSI. En aquesta jornada participaran també la secretària d'Habitatge del Ministeri de Foment i el director general de Fons Europeus del Ministeri d'Hisenda.