Skip to main content

Ajuntament i veïnat tanquen la Comissió de Treball del nou Passeig de la Salzereda

El projecte del remodelat Passeig de la Salzereda és fruit de l’acord social i de l'esforç continuat i consensuat amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

En un acte celebrat a la sala de plens municipal, Ajuntament, veïns, veïnes, i  representants del teixit associatiu i comercial dels districtes de Riu Nord i Riu Sud, van donar per finalitzades les tasques de la comissió formada al 2017 per al seguiment d'aquest ambiciós projecte, on van treballar veïns i veïnes de la zona, entitats, nens i nenes de l'escola Santa Coloma, i els i les comerciants de la ciutat amb l'objectiu de definir el nou Passeig de la Salzereda dins d'un dels processos participatius més rellevants dels últims anys a la ciutat.

Els tècnics municipals i els representants del consistori han materialitzat en aquesta sessió de retorn el total compliment d'aquelles mesures resultants de l'acord de veïns i veïnes amb l'Ajuntament. De fet, els responsables municipals han constatat l'excel·lent grau de satisfacció amb el resultat final del projecte que, ara, ja és una realitat, al temps que han aprofitat aquesta sessió per recollir les últimes aportacions i resoldre els dubtes, prenent nota de les inquietuds expressades en aquesta sessió de retorn. El de la Salzereda ha sigut un procés participatiu que ha definit el present i futur del nou Passeig de la Salzereda, un espai ple de vida que combina oci i comerç ara convertit en una nova centralitat per al gaudi de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet.