Les propostes inclusives i solidàries destaquen en un programa pensat perquè tothom gaudeixi les festes

Les activitats programades estan pensades per gaudir de les festes en família i localitzades en diferents punts de la ciutat. El Bosc dels desitjos a la plaça de la Vila i el Passatge d'Hivern, a càrrec de Passatge Insòlit, als jardins del Museu Torre Balldovina, esdevindran dos espais amb un toc nadalenc, de llum i màgia, per a tots els públics.

Els actes per a la infància tindran el seu punt àlgid amb la Cavalcada dels Reis Mags que recorrerà tota la ciutat per repartir il·lusió i caramels. De fet, els nens i les nenes de la ciutat els podran lliurar la seva carta al campament de la Fada Missatgera (jardins de Can Roig i Torres) i a les 17 bústies reials que hi haurà repartides pels barris

El jovent i la gent gran també podran gaudir de jocs i música en altres activitats pensades especialment per a ells i elles.

Després de la pandèmia, recuperem l’esperada Festa de Cap d’Any amb la qual rebrem el 2023 amb les campanades i el raïm, tal com mana la tradició. Serà a la plaça de la Vila amb l’animació musical de Los 40 Principales.

També hi haurà ocasió de retrobar-se amb les tradicions, gaudir de la música, el teatre, el 31 de desembre, a la Diada de Santa Coloma, de la mà de les nostres entitats de cultura popular: cercavila institucional, ofici, sardanes, cercavila de Gegants i correfoc amb Diables.