Viu el Fondo al Nadal

Imatge
Foto

Per segon any consecutiu es porta a terme una campanya de Nadal al barri del Fondo “Viu el Fondo al Nadal”, on s’impulsen accions per promoure la xarxa de comerç local i fomentar un clima de convivència i dinàmiques positives en l’espai públic, des d'una perspectiva comunitària.

Activitats nadalenques com l'encesa de llums deslocalitzada i l’aposta per ubicar a la plaça del Rellotge la pista de gel de la ciutat i la Fàbrica de Joguines, representen l’esforç municipal per impulsar i promocionar els barris que conformem la ciutat.

Activitats a la plaça del Rellotge

La Fàbrica de Joguines, amb un recorregut adaptat i accessible per tots els públics que famílies i infants podran recórrer autònomament i fer-se una fotografia de record al seu photocall. Del dimarts el 5 de desembre al 6 de gener.

Pista de patinatge per a les nenes i nens vinculada a la dinamització comercial. De l'1 de desembre al 7 de gener, en horari, de 10 a 14 h i de 16 a 22 h. El tiquet té un cost de 3 euros i s’han repartit invitacions per accedir-hi als comerços de la ciutat.

Coneix el taller del Klaus, un espectacle que es podrà gaudir les tardes del 27, 29 i 30 de desembre de 17:30 a 19:30 h.  Es faran 4 funcions d’entre 10 i 15 minuts, cada mitja hora. És una activitat gratuïta i sense reserva prèvia.  En Klaus amb el seu taller ple de rellotges visita el barri del Fondo per explicar-nos la seva feina i l'ajuda que aquests dies li està donant a la Fada Missatgera i als Reis Mags, gestionant el temps perquè tots els infants rebin regals.

Altres activitats al barri del Fondo

Trobareu el Mercat de Nadal amb paradetes de productes nadalencs i regals a la plaça davant del Mercat del Fondo, del 6 de desembre al 7 de gener, durant tot el dia.