Comissió de seguiment de les obres

En aquest apartat s'aniran publicant les actes de la reunó de la comisió.

Treballar braç a braç, aquest va ser el gran objectiu acordat en la primera reunió de la Comissió de Seguiment d’Obres per al nou Passeig de la Salzereda, que es va celebrar a la sala de plens de l’ajuntament el passat mes de març.

Aquesta comissió, a més de la missió de vetllar per l’aplicació del projecte votat per la ciutadania (passeig al costat dels edificis) serà una eina d’interlocució i diàleg, per traspassar informació al veïnat, intentant tenir “el màxim consens i recollir el màxim de propostes”, tal i com figura a l’acta pública que es pot consultar en aquesta secció.

Segons va explicar la mateixa alcaldessa, Núria Parlon, les dates claus previstes per l’obra es resumeixen en licitar el projecte a principis del 2019, iniciar les obres el mes de juny del mateix any, i finalitzar tots els treballs inherents a les mateixes per finals del 2020. Per tal de ser més eficaços, els i les representants de la comissió van decidir constituir-se en dos grups de treball, “Comerç i Restauració” i “Escola Santa  Coloma”, les propostes dels quals es debatrien i ratificarien en les reunions plenàries de la Comissió d’Obres. En aquesta ocasió, els i les participants que van estar presents en aquesta reunió constitutiva provenien de les entitats: FAVGRAM, RUNNING VIGIA, AIRIÑOS DA NOSA GALICIA, AAVV Riu Nord i AAVV Riu Sud, comerciants de la zona i un representant de l’Agrupació, l’AMPA EP Santa Coloma i 5 membres de la Plataforma “Passeig Salzereda”.

Lista de archivos
Nom de fitxer Informació
icon Acta 2a reunió

Acta de la Comissió de seguiment de les obres del Passeig de la Salzereda celebrada el 26 de juliol de 2018.

248 KB
icon Acta de constitució

Acta de la sessió constitutiva de la comissió de seguiment de les obres al Ps. de la Salzereda celebrada el 1 de març de 2018.

258 KB