Bases de la Biennal d'Art

Bases en format pdf

Objecte

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet organitza la setena edició de la biennal d'art local sota el títol local sota el títol “Humans, més humans”. L’objectiu d’aquest certamen d’art és fomentar la creació dels i les artistes de Santa Coloma. L’exposició, que formarà part del programa de la Festa Major d’Estiu 2022, es podrà visitar al Centre d’Art Can Sisteré entre el 3 de setembre i el 6 de novembre.

Participants

Podran participar en el certamen artistes residents al terme municipal de Santa Coloma de Gramenet.

Característiques de les obres

Els participants podran treballar en la disciplina artística que més s'avingui amb la seva sensibilitat sensibilitat: Fotografia, dibuix, pintura, escultura, videoart, etc. Les dimensions de les obres no podran excedir els 2,5 metres d’alçada.

Presentació de les obres

Les obres es podran lliurar al Centre d’Art Can Sisteré (carrer de Sant Carles, s/n)
entre l’1 i el 17 de juliol en l’horari habitual del centre; de dimarts a dissabte
de 17 a 21 h, i dissabtes i diumenges d’11 a 13.30 h.
Cada obra anirà acompanyada d’una memòria explicativa que inclogui els apartats següents:

  • Dades de contacte de l’autor/a o autors/es (nom, adreça, codi postal, telèfon i correu
  • electrònic)
  • Text breu que descrigui conceptualment l’obra presentada en relació al tema proposat pel comissari de l’exposició, les característiques tècniques, les necessitats del muntatge iels camps d’interès de l’autor/a
  • Imatges de qualitat de l’obra
  • Currículum artístic
  • Arxiu pdf del dossier
  • S’acceptarà més d’una obra d’art, sempre que tinguin relació amb el tema proposat i a criteri del comissari/comissària Selecció de les obres La selecció de les obres anirà a càrrec del comissari de l’exposició el crític i historiador de l’art Jordi Garrido.


L’acta de resolució amb la relació de les obres seleccionades s’enviarà a tots els participants a partir del 24 de juliol de 2022.

Selecció de les obres

La selecció de les obres anirà a càrrec del comissari de l’exposició, el crític i historiador de l’art Jordi Garrido. L’acta de resolució amb la relació de les obres seleccionades s’enviarà a tots els participants a partir del 19 de juliol de 2019.

Informació

Servei de Cultura
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Plaça de la Vila, s/n
08921 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 462 40 53 / 93 385 71 42
A/e: gonzalezcj@gramenet.cat