Cuidem la Serra de Marina

Portaveu del grup municipal d'ERC

Fa massa temps que no plou en abundància. La manca d’aigua afecta de forma directa l’activitat humana, però no podem oblidar que també afecta de forma molt greu l’arbrat i la vegetació del nostre entorn, parcs i jardins i arbres de la nostra Serra de Marina.

Molts dels arbres, especialment els grans pins, estan vivint una situació d'emergència i han mort o estan a punt de fer·ho. A la nostra ciutat, tenim diversos focus on aquesta problemàtica és molt evident, per exemple, el recinte de Torribera o l'entorn de la font de l’Alzina.

És per això que, des d’Esquerra Republicana, ens hem posat a treballar conjuntament amb les diferents administracions i “els bruixots” del Centre Excursionista Puigcastellar per tal de trobar solucions al problema i retirar l’arbrat mort amb l'objectiu de protegir la Serra de Marina de possibles incendis forestals.

Protegim el nostre patrimoni natural que té un valor incalculable, com es va demostrar durant la pandèmia servint d’espai d’oci per als colomencs i les colomenques durant el confinament. Treballem de forma local per trobar solucions d’un problema global, cuidem la Serra de Marina.