Logo de Bigote de Gato

La companyia de circ social “Bigote de Gato” de Villa el Salvador (Perú) inicia una gira per Europa i ho fa aturant-se a la ciutat agermanada de Santa Coloma de Gramenet. Durant una setmana (del 30 de novembre al 6 de desembre) sis joves artistes s’allotjaran a la nostra ciutat convidats pel Grup Eirene d’Educació per la Pau en el marc d’un projecte de sensibilització i intercanvi que compta amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

“Bigote de Gato” és una associació sense ànim de lucre fundada l’octubre de 2010. Neix amb la idea de fer quelcom diferent i de possibilitar una transformació social a través d’eines artístiques com són el circ i el teatre. La companyia està integrada artistes, educadors, animadors socioculturals i joves compromesos amb la comunitat. Treballa des de l’educació i proposa alternatives a la formació personal i ciutadana. En aquest sentit  fa formació artística per a nens, nenes, adolescents i joves.
Actualment “Bigote de Gato” és Punto de Cultura. El programa Punto de Cultura de Perú agrupa organitzacions culturals que treballen amb poblacions vulnerables mitjançant l’art i l’educació, contribuint a la inclusió social, a la difusió de les expressions culturals i a l’empoderament ciutadà.

L’agenda de “Bigote de Gato” a Santa Coloma de Gramenet és plena d’activitats: intercanvis amb altres grups de circ i teatre social de la nostra ciutat, xerrades a instituts i entitats, visita a centres oberts, etc. També s’ha previst una recepció institucional dimarts 1 de desembre, a les 17.30h, a la Sala de Plens. La seva estada acabarà amb la representació de l’espectacle “Fémina” al Teatre Sagarra el dia 5 de novembre, a les 19h, que serà acompanyat d’un col·loqui amb els artistes. L’entrada a aquest espectacle serà gratuïta.

Cartell de Bigote de Gato

Cliqueu aquí per informar-vos del projecte "Bigote de gato"

Document del projecte