Cartell de Diaris de Viatges

DIARIS DE VIATGES és el nom del cicle d’exposicions de fotografia documental ,es tracta  d’un projecte que forma part del Pla de Sensibilització de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Sis anys de programació ininterrompuda que ens han permès trobar una identitat pròpia a nivell de continguts i formats en el conjunt d’activitats de Santa Coloma de Gramenet. Un projecte que ha fet possible la coordinació amb centres de referència en el camp de la fotografia com ara l’Espai Fotogràfic Can Basté.  

Enguany, el cicle porta com a nom “Recorreguts i anhels” i recull projectes heterogenis units per aquest fil conductor. L’ànsia a que es reconegui el genocidi armeni per part de la comunitat internacional i, en especial, per la Turquia actual; la lluita quotidiana per aconseguir aigua a les zones gairebé desèrtiques del Sahel, a Burkina Faso; el periple d’un grup de fotògrafs locals que ens comparteixen experiències i imatges quan recorren el món a través del seu personalíssim passaport; i les actuals Hiroshima i Nagasaki compromeses en l’aspiració d’un món lliure d’armes nuclears.

Inauguració de l'exposició "Hiroshima i Nagasaki" al C.C Riu

Vídeo - Inauguració de l'exposició "Hiroshima i Nagasaki" al C.C Riu

<youtubevideo style="width: 280px; height: 180px; display: inline-block; background: url(http://img.youtube.com/vi/qehN90UsWXc/0.jpg);"> <iframe style="display: none;" src="http://www.youtube.com/embed/qehN90UsWXc?" frameborder="0" height="180" width="280"></iframe> </youtubevideo>