Campaña de Payasos sin Fronteras

La campaña #1minutodevergüenzaa impulsada por Payasos Sin Fronteras pretende denunciar la actuación de los Estados europeos con las miles de personas que buscan refugio en Europa y exigir que cumplan con los protocolos de asilo y protección que han firmado y ratificado pero que no aplican.

El Ayuntamiento de Santa Coloma apoya esta campaña.

Arran dels esdeveniments que s'estan produint amb els refugiats que arriben a Europa buscant consol i ajuda, procedents principalment de nombrosos països en guerra com l'Iraq, Síria, Afganistan, Sudan, Nigèria, Somàlia, Eritrea i altres, ens veiem absolutament impotents i, al mateix temps que volem sentir la veu de la infància refugiada, també volem expressar el sentiment de vergonya que ens envaeix davant l'actitud dels governs europeus. Els refugiats segueixen arribant i Europa se segueix despistant.

Per aquest motiu, el passat 2 de setembre vam iniciar la campanya #1minutdevergonya, #1minutdedignitat amb la que convoquem una trobada els dimecres a les 20 hores davant de l’ajuntament de cada localitat participant. A partir d’aquesta iniciativa tenim l’objectiu de pressionar a les nostres autoritats perquè mostrin un mínim d'humanitat i callar les veus inhumanes que es neguen a donar suport a totes aquestes persones.

Després de l’èxit de participació i la bona acollida que vam tenir a la convocatòria del passat dimecres 23 de setembre volem continuar i ho volem fer sumant forces. Per això convoquem a tothom davant del seu Ajuntament i animem a sumar-se a les dues principals convocatòries d’aquest dimecres 30 de setembre a les 20h que tindran lloc a la Plaça Sant Jaume de Barcelona i a la Plaça Cibeles de Madrid.

Pel que fa la difusió de la campanya a les xarxes socials, Pallassos Sense Fronteres anima a tots els ciutadans a grabar un vídeo amb la frase Jo també em sumo al #1minutdevergonya i penjar-lo a Twitter amb amb el hashtag #1minutdevergonya per a donar suport als refugiats.

Tortell Poltrona

<youtubevideo style="width: 220px; height: 130px; display: inline-block; background: url(http://img.youtube.com/vi/iJpEgs-sljM/0.jpg);"> <iframe style="display: none;" src="http://www.youtube.com/embed/iJpEgs-sljM?" frameborder="0" height="130" width="220"></iframe> </youtubevideo>

<media 23310 _blank - "UNDEFINED, Manifest Un minut de vergonya, Manifest_Un_minut_de_vergonya.pdf, 20 KB">Manifest #1minutdevergonya (pdf)</media>