Comença la temporada a l'Auditori amb propostes que ens apropen a la música clàssica i la contemporània

L'Auditori Can Roig i Torres inaugura aquest mes la temporada de concerts amb una programació diversa que, fins al juny, ens atansa, amb especial èmfasi, a les disciplines clàssiques, però també a les varietats estilístiques contemporànies.

La programació estable, centrada en les tradicionals vetllades de música clàssica, la inaugurarà, el proper 25 de gener, l'intèrpret Flavio Villani, que ens visita per primera vegada a l’Auditori presentant un viatge poètic a través de les populars balades de Chopin. I el 13 de març la guitarrista Maria Camahort i el pianista Carles Marigó interpretaran el seu Poema Harmònic. Hi seguirà el concert de tints contemporanis sota el títol El segle XX per a flauta i piano, amb Christian Farroni i Àlex Alguacil (27 de març); el recital Els violoncels oblidats del segle XVIII a càrrec d’Amat Santacana, Clàudia Romaní i David Palanca (15 de maig) i el I Festival d’Improvisació Barcelona To Be Beethoven (13 de juny). 

Enguany, la 2a mostra Músic & Roig, que té com a prioritat la voluntat d’aproparnos a l’activitat de solistes, grups instrumentals i orquestres, esdevindrà un dels epicentres de la programació. Hi haurà, del 6 al 13 de març, concerts que es desenvoluparan en diferents escenaris, com l'Auditori, el Sagarra i les biblioteques.

D'altra banda, la música popular estarà representada per la cantant colomenca Mireia Inglés en el seu primer concert a la ciutat (20 de març) dins del concurs Cabal Musical. 

Aquest és un projecte d’innovació social per a la inclusió i de suport al talent, basat en l’acompanyament artístic de joves amb sensibilitat i inquietuds musicals. El programa comptarà, a més, amb la 34a edició de Can Roig i Torres En Concert. Una programació que combinarà, des del gener fins al juny, les tradicionals actuacions del professorat, els denominats «3/4», i les «Soirées Musicals». 

El cicle finalitzarà amb el 5è Stage d’Interpretació Musical Can Roig i Torres (24, 25 i 26 d'abril), els concerts dels i les alumnes de l’escola i el cicle Música Santa Coloma, amb la participació d'artistes de la ciutat.