VOX - Per a Carnaval, que no ens disfressin les dades

Portaveu del grup municipal de VOX

Aitor Navarro

Per desgràcia, la immigració massiva i il·legal que no s'integra a la nostra cultura està augmentant, no només al nostre municipi, sinó a tot Espanya per les polítiques fallides del govern de la mentida, del PSOE.

A la nostra ciutat, amb el darrer anuari estadístic hem evidenciat el que portem anys dient a peu de carrer. Ara, la nostra població és: 23,80% nascuda a Santa Coloma; 25,8%, a la resta de Catalunya; 20,5% Coloma; 25,8% a la resta d'Espanya i un 29.90% a l'estranger (empadronats comptats, que no necessàriament legals). A barris com Santa Rosa, la comunitat estrangera suposa un 39,20% i fins a un 51,40% a Fons. És la prova que Santa Coloma va camí de convertir-se en un macro gueto multicultural.

A VOX no ens oposem a la immigració que ve i vol treballar, adaptar-se a la nostra cultura, fer del nostre país un lloc millor entre tots. Ens oposem fermament davant d'invasions migratòries massives per mar o terra, sense cap interès per la integració i que a més vénen per l'efecte crida dels polítics i serveis que els prometen ajudes econòmiques que al seu país no tenen; altres, com mostren les terribles dades de presons de Catalunya, vénen directament a delinquir com a forma de vida davant d'un codi penal i una legislació desfasats i bonistes.