VOX - Creació de l'oficina antiokupa

Portaveu del grup municipal de VOX

Portaveu

Al passat ple, des del Grup Municipal de VOX Santa Coloma, portem una iniciativa per acabar o minimitzar els efectes de l'okupació il·legal: ampliar les unitats de Policia Local; crear l'oficina antiokupa amb assessorament gratuït, gestió jurídica i d'acompanyament per als veïns o propietaris afectats per l'okupació; dotar les comunitats de veïns d'armaris metàl·lics per impedir sabotatges i fraus els comptadors de subministraments; i, per últim, assegurar que per a l'empadronament a la nostra ciutat sigui necessari aportar la documentació oficial que acrediti la residència legal a l'habitatge, com ara el contracte de lloguer o de propietat del mateix.

Una proposta amb mesures concretes que va ser votada en contra per tots els grups que figuren a aquesta pàgina. PSC, ERC, CS i PP són còmplices de blanquejar i no prendre mesures contundents contra l'okupació il·legal. És més probable que okupin el teu habitatge que et toqui la Loteria de Nadal. Que no us enganyin, el següent a perdre l'habitatge pots ser tu.

Des de VOX Santa Coloma de Gramenet, hem habilitat un formulari per fer arribar qualsevol denúncia ciutadana o proposta per millorar la ciutat: www.cuidasantacoloma.es.