VOX - Bon any nou Santa Coloma!

Aitor Navarro - Portaveu

Aitor Navarro

Per part del grup municipal, Juan Carlos Segura i Aitor Navarro, volem felicitar l'any 2024 tots els colomencs de bé. Durant aquest any 2024 ens enfrontarem a nous reptes que, estic segur que junts, aconseguirem superar aquests nous reptes que ens arribaran. Cal recordar que aquest any també serà any d'eleccions al Parlament Europeu, on podrem posar fi a la deriva de l'Agenda 2030 junts.

Un any més representant, cada cop més, més colomencs. Recordem que els nostres pilars són la família, la seguretat i la unitat. És per això que el nostre desig per aquest any és la seguretat per als nostres carrers, la salut per a les vostres famílies i el benestar d'aquesta ciutat.

Com que bé ens comprometem fa menys d'un any, no només demanarem aquest desig sinó que impulsarem mesures i accions polítiques perquè aquest desig es faci realitat.

Des de VOX Santa Coloma de Gramenet, hem habilitat un formulari per fer arribar qualsevol denúncia ciutadana o proposta per millorar la ciutat: www.cuidasantacoloma.es.