La Generalitat inverteix 11,4 M€ a la ciutat

Portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya

Sam Nuñez

La inversió de la Generalitat ha passat dels 5,5 milions d’euros el 2019 als més d'11,4 milions d’euros el 2021. L’actual Generalitat republicana, presidida pel MHP Pere Aragonès s’ha marcat com a objectiu millorar el suport als Ajuntaments i Santa Coloma de Gramenet n’és un clar exemple.

S’ha millorat la inversió en àmbits com el finançament de les escoles bressol, millores del pla educatiu d’entorn, el foment de l'ocupació i els plans de formació, ajudes en l’habitatge i el lloguer, foment de la cultura i de la memòria democràtica a la nostra ciutat. D’aquesta manera s’aconsegueix traslladar al nostre municipi els grans objectius de l’actual govern català liderat per Esquerra Republicana que aposta pel progrés social, assegurant casa i feina per tothom, impulsant una educació que garanteixi l’equitat i la igualtat d’oportunitats i un sistema de salut públic enfortit que faci front als reptes derivats de la pandèmia.

Aquest progrés social es fa a la vegada amb l’impuls de polítiques feministes que permetin erradicar els sostres de vidre i eliminar qualsevol forma de masclisme, amb una mirada posada en la transformació verda que pugui fer front al canvi climàtic i transformar el model energètic, fent una aposta decidida per l'economia verda, promovent un canvi cultural sobre com produïm i consumim en la nostra societat, i finalment, un impuls de la qualitat democràtica compromesa amb la participació ciutadana apostant per modernitzar l’administració i fer-la més transparent. Des del nostre grup municipal entomem els reptes del progrés social, del feminisme, de l’ecologisme i de la democràcia per fer de Santa Coloma de Gramenet una ciutat millor, més republicana.