Can Zam verd, frondós i per a la gent

Portaveu d'ERC

Sam Núñez

Els republicans i les republicanes de Gramenet apostem clarament per una ciutat verda. Per això un dels nostres principals objectius és substituir els espais de ciment de l'actual parc de Can Zam i transformar-los per augmentar la vegetació i crear els espais d'ombra necessaris per garantir estades agradables i fresques als visitants.

A la vegada, continuarem treballant per recuperar i ampliar els espais que encara avui no són més que un gran descampat i integrar-los definitivament al parc.

L'entorn del parc metropolità de Can Zam inclou una sèrie d'equipaments necessaris per als colomencs i les colomenques: equipaments esportius i educatius que porten vitalitat a un entorn privilegiat, camps de futbol, pistes d'atletisme, skatepark, institut i escola d'idiomes.

Però no podem oblidar una de les necessitats més importants que té la ciutat: un equipament multifuncional amb capacitat per a 5.000 persones al servei de la ciutat, on poder celebrar esdeveniments esportius i culturals de primer nivell, un espai per a les entitats esportives colomenques que permeti millorar la disponibilitat d'equipaments de la ciutat, clarament insuficient actualment.

Aquest pavelló el volem arquitectònicament sostenible i totalment integrat a l'entorn del parc metropolità de Can Zam per aconseguir augmentar i transformar un espai gris i degradat en un espai verd i amb vida. Un parc verd per a la gent i amb els equipaments de qualitat que mereixem les ciutadanes i els ciutadans de Gramenet.