Tenim un problema amb la Seguretat

Portaveu de Ciutadans

Dimas Gragera Velaz

Les últimes dades del Ministeri d'Interior reflecteixen que l'augment de delictes a Santa Coloma supera el 15% (dada de l'total de les infraccions penals computades), addicionalment hem pogut comprovar com la nostra ciutat ha estat notícia en cadenes de televisió nacionals per la inseguretat descontrolada en alguns punts.

Davant d'això, ens indigna que la resposta de l'Ajuntament sigui negar la problemàtica i fins i tot editar vídeos en xarxes socials amb imatges de la policia i subtítols dient que la ciutat és segura. Tenim un problema amb la seguretat que ha interpel·lar a tots i només reconeixent es podrà solucionar.

Des Cs estem fent trobades als barris i places de la nostra ciutat i donant la cara davant d'aquesta situació, exigirem al nostre Ajuntament i també a la resta d'administracions que s'impliquin per solucionar el problema; exigim més policia, càmeres als carrers i reforçar la llei.

Viure tranquils als nostres barris és un dret a què no anem a renunciar. Els parcs, els carrers i les places de la nostra ciutat són de tots; ara mateix algunes zones estan preses pels delinqüents, cosa que ha de revertir i hauria de ser prioritat màxima per a qualsevol administració.