Seguim defensant la seguretat als nostres barris

Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans

Dimas Gragera Velaz

La defensa de la seguretat als nostres barris ha estat una de les principals banderes de Ciutadans a Santa Coloma, una cosa que sempre hem defensat sense complexos.

Tot i que alguns ens titllessin d'alarmistes quan vam començar a denunciar que a la nostra ciutat necessitem més efectius de policia local i més Mossos d'Esquadra; hem seguit endavant, sense importar-nos el que diuen els nostres adversaris polítics, focalitzant la nostra acció política en el que els preocupa als nostres veïns. Ara, ningú dubta que la nostra reivindicació és una petició popular que no ha estat atesa correctament.

Ens vam presentar a la campanya de municipals demanant que es augmentessin les sancions per incivisme, reivindicant que calia actuar contra la «okupació» il·legal i demanant més efectius de policia en els nostres carrers i seguirem insistint en aquest assumpte que és un dels que més preocupen als colomencs.

Dilluns que ve 17 de febrer (a partir de les 19.30, a la Biblioteca de Fondo) des de Ciutadans realitzarem un acte sobre la seguretat als nostres barris; estarem acompanyats pels nostres diputats de parlament de Catalunya de la Comissió d'Interior i seguirem explicant les nostres propostes sobre seguretat per a la nostra ciutat. Esperem a tots els que es vulguin apropar a acompanyar-nos per escoltar les nostres solucions.

Defensar la seguretat com un dret i sense complexos seguirà sent un pilar bàsic de les nostres propostes per millorar la nostra ciutat.