Nou curs, nous reptes i mateixes reivindicacions

Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans

Dimas Gragera Velaz

Van passar les campanyes electorals, va passar l'estiu, van passar les festes i arriba l'inici del curs polític i, com diria aquell, la vida segueix igual. A nivell municipal, hem tingut un altre estiu marcat per falta de neteja als carrers, plagues, queixes dels veïns de nou per sorolls, tràfic i inseguretat (no podem separar la nostra ciutat del context que viu Barcelona) i la inacció d'un govern municipal que sembla que no solucionarà, tampoc en aquest mandat, els problemes que arrossega la ciutat des de l'anterior.

Des Cs vam iniciar curs liderant l'oposició, els colomencs ens van situar com a segona força de la ciutat, el que equival a ser l'alternativa i l'opció de futur; l'opció dels que no ens resignem a pensar en un model de ciutat continuista i que no aporta solucions.

Desitgem que aquest curs puguem també arribar a acords de ciutat, ja que mantenim una postura d'oposició lleial i constructiva, i no mirarem el color del govern o de la proposta, si la nostra ciutat avança.

A nivell estatal i autonòmic, s'acosta una tardor calenta; mentre Sánchez mira a un altre costat per no ofendre als seus socis, l'independentisme torna a amenaçar i, això és senyal que els catalans constitucionalistes i els membres de Cs haurem de tornar a agrupar-nos entorn al nostre projecte per tornar a defensar la igualtat i la llibertat a la nostra terra