Invertir en educació és invertir en oportunitats

Portaveu de Ciutadans

Dimas Gragera

Els alumnes de l'Institut Nou s'han llençat al carrer per reivindicar un institut digne; que desapareguin els barracons i, que es compleixin les promeses de la Generalitat que mai arriben. D'altra banda, hem vist com alumnes de FP no han tingut la seva plaça garantida i com altres centres educatius de la ciutat ens contacten habitualment per incompliments de l'Ajuntament i de la Generalitat. Amb aquest panorama, el president de la Generalitat va voler començar el curs en una escola de Santa Coloma, ignorant la realitat que hi ha a les restants, allí va estar acompanyat per l'alcaldessa i per altres representants municipals, mentre a Cs vam decidir realitzar el nostre particular inici de el curs recordant que encara hi ha barracons i necessitats educatives d'atendre a la ciutat i, hem portat el tema a Parlament, registrant una proposta de resolució.

A més a aquest curs arrenca amb una altra novetat, guarderies gestionades directament per l'Ajuntament; vetllarem perquè això porti millor servei, millors condicions als treballadors i menys cost als ciutadans, però de moment, i davant els primers moviments temem que la municipalització pugui servir per augmentar l'enxufisme i els costos que suportem els colomencs; un model que contrasta amb el de Cs, que reclama educació de 0 a 3 anys gratuïta.

Invertir en educació és invertir en igualtat d'oportunitats i futur, a tenir una societat millor. Tant de bo algun dia en lloc de taules de el PSOE i els separatistes per donar privilegis a qui desatén les polítiques públiques bàsiques, tinguem taules de tots els partits per blindar l'educació.