El 2020, seguirem als nostres barris

Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans

Dimas Gragera Velaz

Els regidors de el grup municipal de Ciutadans basem gran part de la nostra acció política a sortir al carrer a escoltar el que ens reclamen els nostres veïns. A més de la defensa dels nostres valors, atendre els problemes diaris de forma constant enfront de la deixadesa i la inacció de govern municipal, ens ha portat a ser líders de l'oposició a Santa Coloma. Tenim clar que aquest és el camí, per això, durant tot l'any 2020 hem planificat visitar de manera intensiva els barris amb actes al carrer, per recollir propostes dels veïns i informar-los que portarem als plens allò que vam prometre en campanya. Tot i que no governem, volem impulsar des de l'oposició els canvis que la ciutat necessita.

Aquest dissabte 18 de gener estarem a Can Franquesa en una xocolatada reivindicativa (a partir de les 11 h, al parc Sandino), reclamant millores com més inversió, més serveis per als barris i la instal·lació d'escales mecàniques, un compromís que el govern no ha complert i que, a la fi de gener, C's portarà a ple de l'Ajuntament.

En els mesos que segueixen, durem a terme iniciatives com reforçar el suport a el comerç local, estimular la creació d'ocupació, millorar el manteniment de via pública o la neteja i la seguretat, a més de seguir portant als plens aquelles propostes de cada barri amb les que ens vam comprometre en campanya. Perquè nosaltres si complim i perquè sabem que, davant l'abandonament de el Partit Socialista als constitucionalistes a Catalunya, és el moment de dir-li als colomencs que se senten catalans i espanyols que C's és la seva alternativa.