Sempre al vostre costat, en l'acompanyament i record a les persones estimades

Publicat a l'Ajuntament Informa del 27 d'octubre de 2023.

Des d'avui divendres, i en el marc del Dia de Tots Sants, l'1 de novembre, hem posat en marxa un dispositiu especial per millorar la mobilitat, seguretat i accessibilitat al Cementiri de Santa Coloma, i un reforç dels serveis i horaris de aquest equipament municipal. Sabem que són dates de gran afluència ciutadana i, amb el desig que pugueu retre homenatge i recordo als vostres éssers estimats, des de l'Ajuntament fem un especial esforç per poder donar resposta a les vostres necessitats en l'accés i ús d'aquest equipament, que seguim actualitzant i millorant per a una major confortabilitat i suport a les persones que han passat o passen pel tràngol de perdre una persona estimada.

Des d´avui mateix, hem reforçat les mesures d´accés al recinte del cementiri, ja sigui amb transport públic, amb el servei d´autobús de la línia B84, o amb transport privat, amb una zona especial d´aparcaments a Can Zam. A través del Servei de Seguretat i Ordre Públic, i sobretot en el marc de l'1 de novembre, vetllarem perquè la jornada es desenvolupi amb normalitat, prioritzant la seguretat de totes i tots, supervisant la circulació a través de la nostra Policia Local i amb un dispositiu especial de la Creu Roja, que romandrà al recinte del cementiri per si fossin necessaris els seus serveis.

Durant tot l'any, realitzem contínues actuacions de manteniment i millora del recinte del cementiri, per poder oferir serveis de qualitat, des de l'excel·lència, sobretot en uns moments de la vida on hem d'acompanyar-vos i reconfortar-vos. Aquest equipament va ser pioner en la instal·lació d'energies renovables a través de plaques solars fotovoltaiques i es va convertir en referent a diferents parts del món. L'any passat vam inaugurar un espai especial en suport a les famílies i persones que pateixen dol perinatal i neonatal, perquè era fonamental facilitar un lloc per al reconeixement i acompanyament emocional davant d'aquestes doloroses pèrdues. La vida segueix després de la pèrdua d'un ésser estimat però, en dates assenyalades, volem facilitar-vos al màxim el moment íntim de record.