Noves Regidories de Districte: treballant a peu de carrer en la millora dels barris i el benestar de la ciutadania

Publicat a l'Ajuntament Informa del 3 de novembre de 2023.

Aquesta setmana hem iniciat una nova etapa del programa de les Regidories de Districte, per reforçar l'atenció als veïns i veïnes des dels barris, perquè entenem que la proximitat és fonamental per resoldre els problemes i les necessitats de Santa Coloma d'una manera eficaç i poder avançar en els reptes de ciutat. El nostre objectiu és promoure l'escolta activa i informar la ciutadania sobre els projectes previstos, a través de 17 regidors i regidores de districte, persones molt compromeses i que ja estan treballant, a peu de carrer, en contacte permanent amb els colomencs i les colomenques, comerciants i entitats, en aquest horitzó conjunt que ens ha de permetre garantir el benestar i el progrés de la nostra estimada ciutat.

El 2011, vam iniciar aquest programa per descentralitzar la participació ciutadana i promoure la igualtat d'oportunitats, en favor d'una qualitat democràtica més gran, transparència i vocació de servei als veïns i veïnes. Amb el lema Properes a tu, en aquesta nova etapa hem ampliat el nombre de regidors i regidores de districte per intensificar aquesta important tasca d'informació i atenció a la ciutadania. Es tracta d'anar més enllà del treball en equip necessari, en contacte constant amb els serveis i departaments de l'Ajuntament, en la resolució de les necessitats de cada barri, per continuar consolidant un model de ciutat que cuida, més confortable i segura, que atén i recolza les persones que ho necessiten, i on l'impuls del civisme i de la convivència seran prioritats en la nostra acció de govern.

Molts veïns i veïnes esteu molt implicats i compromesos en la millora dels barris, i la vostra col·laboració ens és imprescindible perquè puguem generar polítiques adequades i efectives. Per això, volem continuar fent camí al vostre costat, compartint i analitzant els problemes, per intentar cercar les millors solucions, considerant que l'atenció que us puguem oferir des de les Regidories de Districte ens ajudarà a assolir aquests objectius. Estem i estarem properes a tu!