Més Sagarra que mai: emocions renovades i teatre inclusiu

Publicat a L'Ajuntament Informa del 17 de setembre de 2021

La cultura ens uneix, crea vincles i és un revulsiu emocional imprescindible sobretot en aquests temps difícils que ens ha tocat viure a causa d'aquesta pandèmia. Necessitem recobrar noves il·lusions i emocions, i a través de les arts escèniques, el teatre i la música segur que anem a sentir aquesta energia envoltant que ens ajudarà a encarar una nova etapa plena d'esperances renovades.

Des de l'equip de govern que presideixo sempre hem tingut clar que calia donar suport a la cultura local i facilitar la tornada a la normalitat de totes aquelles propostes, actes i programació que s'han fet un forat a l'agenda estable de ciutat i, com no, apostar pel talent amb segell colomenc. Per això, amb més il·lusió que mai, us presentem
la nova programació de l'equipament municipal per excel·lència dedicat a les arts escèniques, el Teatre Sagarra.

Per als propers mesos hem previst propostes de teatre diverses, de qualitat, plenes de talent local i també de figures reconegudes de l'escena nacional. És una programació pensada perquè tothom pugui trobar una obra o festival del seu interès. Seguim apostant per fórmules atraients com el Sagarra Comedy, amb monòlegs d'humor, un bàlsam per a aquests dies. El teatre també tornarà a ser seu de festivals de renom com el Festival de Blues, al Passatge Insòlit -una meravella per als sentits- i una important novetat, per primera vegada acollirem el festival metropolità RBLS, pensat especialment per al públic adolescent.

Seguim defensant la necessitat d'unes arts escèniques inclusives i adaptades a tota la ciutadania. En aquest sentit, tot i que aquest any anem a trobar a faltar a l'FITI, el Festival Internacional de Teatre Integratiu, que sempre omplia els nostres cors d'emocions, hem previst obres de teatre amb el seu esperit, amb l'estrena afegit del nostre sistema de bucle magnètic dirigit a persones amb dificultat auditiva. Teatre universal i sense barreres, ara i sempre!