La màgia d'un Nadal solidari, cívic i compromès amb el comerç local, ja és aquí!

Publicat a L'Ajuntament Informa del 24 de novembre de 2023.

Ens omple d'alegria i il·lusió presentar-vos el programa d'activitats que hem preparat perquè pugueu gaudir d'una Santa Coloma plena de propostes familiars que us encisaran, de llums, màgia i colors, però sobretot de solidaritat, civisme i de foment del comerç de proximitat. Amb el lema «La màgia de Nadal», desplegarem un conjunt de propostes lúdiques i familiars, als diferents barris, que estic segura us ompliran de l’esperit tan especial d'aquestes dates. Com a novetat, vull destacar la descentralització de l'acte d'encesa de llums, perquè les sorpreses viatgin de la plaça de la Vila a la del Rellotge, al barri del Fondo. La fàbrica de les joguines, la instal·lació d'una pista de gel i la gran bola de neu seran novetats, entre altres, molt pensades per al gaudi de la infància.

Vull recordar la importància de fer les compres als comerços de proximitat, perquè així afavorim l'economia local, ajudem a generar oportunitats de treball i fem barri. Els i les comerciants han preparat activitats en paral·lel, perquè l'experiència de les compres sigui inoblidable, a més del guarniment especial dels aparadors i de la qualitat dels productes amb segell colomenc. Els tres mercats municipals trauran parades guarnides al carrer, a més de propostes nadalenques per afavorir aquest esperit de comunitat i de bon veïnatge que fa de Santa Coloma una ciutat cada dia millor!

I no podem entendre aquestes dates sense la dimensió solidària i inclusiva. Per això, tornem a desplegar la campanya de recollida de joguines «Santa Coloma solidària, també al Nadal», amb la col·laboració de Creu Roja del Barcelonès Nord, entitats i comerços, on podreu fer les vostres aportacions, també als locals d'oci nocturn, als diferents esdeveniments esportius i al Teatre Sagarra. També celebrarem, un any més, la cursa infantil adaptada La Nadalenca. I per garantir una Santa Coloma segura, desplegarem un pla especial, intensificant els controls de seguretat i trànsit, i fent més patrullatges a peu, per reforçar la tasca preventiva amb la qual podrem gaudir d'una ciutat tranquil·la i confortable. Entre totes i tots la farem possible!