Aquest estiu, omplim de vida les places

Publicat a L'Ajuntament Informa del 2de juliol de 2021

Quan arriba l'estiu els i les colomencs aprofitem per gaudir de més hores a l'aire lliure, ja sigui conversant a les places i parcs o prenent alguna cosa fresc a les terrasses dels establiments de restauració. Pensant precisament en aquesta tornada a l'gaudi dels espais públics amb amics, famílies i veïns i veïnes, aquesta necessària tornada a la normalitat dels barris, des de l'Ajuntament hem organitzat una àmplia programació d'activitats a l'aire lliure per les tardes i nits dels mesos de juliol i agost - "Un Estiu a la Fresca" - i que abastaran tant esdeveniments de cultura, com a esport, joventut i civisme; i també propostes enfocades a un públic infantil i familiar, sense descuidar activitats pensades per a majors de 65 anys. En definitiva, perquè tothom tingui el seu espai i la seva proposta en les places més properes amb les quals combatre les altes temperatures.

Vull destacar-especialment que, per a les nits estivals, hem preparat projeccions de cinema a la fresca, un format que a moltes persones ens portaran records de la infància i joventut, i que també faran gaudir als més petits i adolescents. Serà una bona oportunitat per gaudir de pel·lícules familiars per a tots els públics en pantalla gran.

Una altra de les novetats és que vam iniciar un cicle de concerts a l'aire lliure a la plaça del Rellotge, a la plaça de Can Mariner i a la plaça de Santa Rosa. Es tracta de música en directe i gratuïta per fer-vos passar un final del dia fabulós, i que hem pensat especialment per a les persones majors de 65 anys, però on tothom tindrà cabuda per ballar i gaudir en bona companyia. També dedicarem tallers a l'educació en el civisme, on tractarem temes com la correcta separació de residus, el reciclatge i tots aquells aspectes que hem d'aprendre des de petits a favor de la bona convivència i el respecte per l'espai públic que compartim. Fem entre totes i tots una Santa Coloma més amable, practiquem el civisme i l'estima per la nostra ciutat.