Torna l’activitat als equipaments cívics de Santa Coloma

Es podran utilitzar els espais per a reunions sota la normativa sanitària vigent. Els centres cívics ofereixen 28 tallers en la seva programació de tardor.

 

Santa Coloma de Gramenet, 14 de setembre de 2021.

Durant aquest mes de setembre, els equipaments cívics de Santa Coloma de Gramenet obriran de forma progressiva i parcial adaptant-se a la normativa vigent en cada moment, tal i com es va aprovar al Ple de l’Ajuntament del passat mes de juliol.

En general, es podran utilitzar els despatxos per a reunions, amb un màxim de dues persones i respectant la distància de seguretat, i sales per a màxim 10 persones amb sol·licitud de reserva prèvia. Els centres cívics obriran des de les 16 a les 21 hores i els altres equipaments -casals municipals i espais associatius- estaran actius a mida que es pugui garantir el normal funcionament. D’aquesta manera, s’aniran posant en marxa les activitats organitzades tant pel teixit associatiu com les pròpies municipals, sempre adaptades a la normativa sanitària vigent del moment per tal de preservar la salut ciutadana.

Programació de tallers als centres cívics per a la tardor 2021

Els centres cívics municipals ofereixen per aquesta tardor un total de 28 tallers lúdics i formatius relacionats amb el cos i la ment, l’aprenentatge d’idiomes, l’art, la creativitat o la gastronomia, entre d’altres temàtiques.

La inscripció als tallers és oberta i es tancarà el 24 de setembre o quan s’exhaureixin les places. Com a novetat d’enguany, tant la inscripció com el pagament de l’activitat s’haurà de fer virtualment a través de www.tallersccgramenet.com. Els tallers començaran a partir del 4 d’octubre.

A causa de la situació actual i per tal de garantir la distància de seguretat entre les persones que hi participin, s’han reduït les places per a cada taller. Així doncs, les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció i es confirmaran un cop s’hagi efectuat el pagament corresponent.

Els tallers de tardor se sumen i complementen l’oferta d’activitats, exposicions i actes que les entitats i associacions de la ciutat organitzen habitualment en aquests espais propers a la ciutadania.

Els equipaments cívics de Santa Coloma

La ciutat compta amb una xarxa de 16 equipaments cívics, entre centres i casals, repartits per tota la ciutat que tenen un paper cabdal com a espais de trobada i relació entre la ciutadania i les entitats i les associacions locals. També són un espai d’aprenentatge cultural i personal que ofereixen cada temporada cursos i tallers a més d’altres activitats proposades pels ciutadans i el teixit associatiu colomenc.