Arrenca un programa per ajudar els comerços i restaurants de Santa Coloma a digitalitzar-se

Es tracta de «SCG cap a una economia digitalitzada», que oferirà a una trentena de negocis recursos tecnològics per millorar la seva competitivitat. El termini de sol·licituds per participar al programa, que es desenvoluparà des d’ara i al llarg de 2022, finalitzarà el 25 de novembre.

L’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, posa en marxa «SCG cap a una economia digitalitzada», un programa per ajudar els comerços de la ciutat a digitalitzar-se. Sota el paraigües del projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT) que finança la Diputació de Barcelona, el programa oferirà a una trentena de negocis de restauració i comerç de la ciutat, principalment del sector de l’alimentació, recursos per fer un pla de digitalització que els permeti augmentar la seva competitivitat. La iniciativa es desenvoluparà des d’aquest mes de novembre i al llarg del 2022. El període de sol·licituds per participar al programa finalitzarà el 25 de novembre.

«SCG cap a una economia digitalitzada» contempla un paquet d’accions que busquen posar en valor el paper de la digitalització en la competitivitat dels negocis i millorar la capacitació del seu capital humà. El programa ofereix als comerços i restaurants participants una diagnosi del seu negoci a nivell tecnològic, a més d’acompanyament professional en l’elaboració d’un pla de digitalització, formació per millorar els coneixements i competències digitals i una xarxa d’intercanvis d’experiències per poder establir sinèrgies entre els comerços que s’hi adhereixin.

Per poder participar en el programa, caldrà contactar amb el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls i sol·licitar una visita amb l’equip tècnic. Es pot fer presencialment, adreçant-se al Centre d’Empreses Can Peixauet (avinguda de la Generalitat, 99-101), per telèfon al 93 466 52 24 o per correu electrònic al sfe@grameimpuls.cat.

Tret de sortida

El tret de sortida serà el proper 15 de novembre (d’11 a 12:30 hores) amb la sessió virtual «Perquè ens cal la digitalització?». La trobada està adreçada a empreses de restauració i té com a finalitat conèixer els fonaments del programa i els beneficis que poden obtenir els negocis aplicant la tecnologia en els seus processos. Per participar-hi caldrà fer inscripció prèvia a través de la pàgina web de Grameimpuls.