Cartell d'IF Barcelona
Cartell de l'obra

Inés Pasic

Inés Pasic, nascuda a Bòsnia i fundadora al Perú, juntament amb Hugo Suárez, del duo Hugo & Inés, és una de les figures més reconegudes en el món del mim i el teatre de titelles. El seu treball es fonamenta en les possibilitats expressives de les diferents parts del cos, amb un llenguatge absolutament propi i inconfusible que beu tant del món dels titelles com del mim i de la dansa. Desde el azul és un inventari de criatures estranyes, fetes del cos de la mateixa Pasic i que són la seva ànima biogràfica encarnada en figures diverses plenes d’humor i poesia.

Desde el azul ha estat guardonat amb el premi del públic al millor espectacle al FIL 2013 de Rio de Janeiro i a la Fira de Titelles de Lleida de 2015.


El cartell de l'obra

Centre Dramàtic d’Évora (Portugal)

Os Bonecos de Santo Aleixo és una de les tradicions escèniques amb titelles més antigues conservades a Europa, daten de 1792 catalogada com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

A l’IF Barcelona presentaran els seus actes sacramentals més representatius: el Ball dels angelets, l’Acte de la creació del món, les Saidadas i la Tourada.

Manipulació de titelles i música en escena: José da Silva Costa Russo, Ana Maria Pereira Alves Meira, Isabel Maria Marques Bilou, Armando Gil Salgueiro Nave, Victor Manuel Pais Zambujo

Una producció del Centre Dramàtic d’Évora Amb el suport del Consulado Geral de Portugal a Barcelona.