Devolucions d'entrades dels espectàcles anul.lats a causa de la pandèmia

El Teatre Sagarra reobre la taquilla per devolucions d’entrades

Els divendres en horari de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, el Teatre Sagarra reobrirà la seva taquilla, per realitzar devolucions d’entrades dels espectacles anul.lats amb motiu de la pandèmia.
Únicament es faran devolucions de compres realitzades presencialment a la taquilla en efectiu o datàfon. Per a devolucions de compres per web, en el cas que encara no s’hagi rebut, cal enviar un correu a l’adreça teatresagarra@gramenet.cat indicant el codi ID de la transacció.

Santa Coloma, Ciutat de Teatre

Els grups locals presenten una mostra especial al Sagarra

Cartell del programa

Després de reiterades suspensions provocades per la Covid- 19. El Teatre Sagarra, ha reiniciat la seva programació, des del dia 10 al 17 de desembre, amb una mostra especial protagonitzada pels grups locals. Amb aquesta aposta denominada Santa Coloma, ciutat de teatre, l’Ajuntament vol demostrar el seu suport incondicional als grups professionals colomencs que estan patint també una situació dramàtica.

Seguint les condicions de seguretat, l’aforament de la platea serà del 50%, és a dir, amb un màxim de 275 espectadors/es per sessió.

Dijous, 10 de desembre, s’estrena el programa amb l’espectacle Nadales una producció del Círcol Maldà i el grup Bepepé, dirigida per Iban Beltrán, Carles Pedragosa i Josep Pedrals.

Divendres, 11 de desembre a les 19.00 hores, reprogramem l’espectacle Antipasti del grup El que ma queda de teatre, dirigit per Joan Fernàndez i Rafa Espada. Un muntatge que barreja el circ i la màgia amb una bona dosis d’humor, amanit amb música italiana. Sigueu valents i reserveu taula. Buon appetito!

Diumenge, 13 de desembre a les 12.30 hores, la companyia L’Excèntrica presentarà Tragicomedia, un compendi d’obres escrites per Federico García Lorca, adreçades al teatre de titelles. Un testimoni viu de l’obra de l’autor, amenitzat amb música clàssica i popular. L’espectacle dirigit per Juanjo Marin, estarà protagonitzat per Alicia Buil, David Anguera i David Escudero.

El mateix diumenge, 13 de desembre a lDiumenge, 13 de desembre a les 12.30 hores, la companyia L’Excèntrica presentarà Tragicomedia, ues 19.00 hores, la companyia El Negro y el Flaco presentarà Alquimia. Dos clowns crearan moments sorprenents amb escenes en les que es  barregen diversos elements com bombolles de sabó, jocs malabars i situacions pseudoteatrals, on sempre hi ha un lloc per la sorpresa.

El calendari seguirà el dijous, 17 de desembre a les 19.00 hores, amb l’obra La Sed de la companyia Carro de Baco, dirigida per Antonia Castillo i protagonitzada per Àlex Brull i Germán Madrid. En un apartat desert, un individu cita un altre per resoldre temes pendents... Un thriller que es mou entre girs dramàtics i desemboca en un inesperat final.

L’espectacle de cloenda, es realitzarà als Jardins de Can Roig i Torres amb una instal·lació pirotècnica del grup L’Avalot que reprogramarà l’espectacle Foc, el que esteu totes convidades.

*Les entrades es poden adquirir al web teatresagarra.koobin.cat  i a la taquilla del teatre, 2 hores abans de cada representació i els divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. 

 *TOTES LES ENTRADES SÓN GRATUÏTES

 

 

 

 

 

Lectura dramatitzada de Salomé. Dimecres 16 a les 19h. al Teatre Sagarra.

Acte de clausura de l'Any Margarita Sirgu.

Cartell de l'espectacle

L'Excèntrica ens ofereix aquesta lectura dramatitzada que és la realització del projecte guanyador al voltant de l'Any Margarita Xirgu del VIII Cicle de Lectures Dramatitzades de l'AADPC (Associació d'Actors i Directors de Catalunya). És a més, l'acte de cloenda, al que assistirà la Consellera de Cultura, de l'Any Margarita Sirgu. Es tracta d'una lectura dramatitzada de Salomé, d'Oscar Wilde, en versió i direcció  de Juanjo Marín amb el següent repartiment: Àngel Jové, Júlia Bonjoch, Marta Ossó, Montserrat Alcoverro,Vanessa Segura i Amàlia Sancho. El projecte compta amb la col·laboració de l'Excèntrica, el Festival Passatge Insòlit, la companyia colomenca l'Avalot i el Teatre Sagarra.
   

Sinopsi

Corre l'any 1918. El Paral·lel és una avinguda plena de teatres i barraques de firaires. En un d'aquests teatres, potser un vingut a menys i que aspira a ser un teatre reconegut, una companyia constituida per dones es reuneix per fer una primera lectura, un primer intent d'aixecar una obra que arriba precedida per l'escàndol: Salomé, d'Oscar Wilde.


Dades bàsiques

Adreça: Carrer Lluís Companys, 27, 08921 de Santa Coloma de Gramenet.

Telèfon: 93 462 40 54   ext. 2906

Correu electrònic: teatresagarra@gramenet.cat

Horari taquilles: Divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h. I dues hores abans de cada representació. Venda telefònica: de dimarts a divendres de 10 a 14 h

Pots comprar també les teves entrades a ticketea.com

*Per atenció a professionals i entitats socials demanar cita prèvia i/o visites concertades.

Suscriu-te al nostre Newsletter