Skip to main content

PAECC

Curs 2023-24

Període d’inscripcions de l'1 de setembre a l'11 d'octubre.

 

Aquesta edició del PAECC 2023-2024 les inscripcions es podran realitzar AQUÍ fins a l'11 d'octubre. Un cop rebuda la vostra sol·licitud i en un temps, el més breu possible, ens posarem en contacte amb vosaltres per establir la calendarització de l'activitat.

178

Benvinguts a classe: Frida Kahlo, Remedios Varo, Sonia Delaunay, Van Gogh i altres artistes

GAUDIM DE LA CULTURAConeixement del medi

OBJECTIUS

  • - Apropar-se i familiaritzar-se amb la figura de l'artista.
  • - Experimentar diferents tècniques artístiques per intentar reproduir la seva obra.
  • - Experimentar el treball cooperatiu.- Identificar algunes de les seves obres més representatives.
  • - Fomentar la sensibilitat davant d'una obra d'art.

DESCRIPCIO de l'activitat

L'activitat consta de 3 parts:


1. Introducció a partir del relat de la vida de l'artista a través d'un conte que es presenta en diferents formats segons el taller (mural, guinyol,...). En aquest relat van apareixent els personatges que protagonitzen la vida de l'artista i la seva obra.


2. Taller on els alumnes posen en pràctica els coneixements adquirits tot interpretant les obres de l'artista. Aproximació a l'obra plàstica a partir de l'observació i la manipulació de material gràfic i objectes.


3. Activitat pràctica, totalment creativa i manipulativa.


· Hi ha 10 opcions:


1) Frida Kalho: Treballa sobre la vida d'aquesta pintora, el seu estil, les seves ganes de superació a partir de l'esforç i l'entusiasme observant les seves obres i realitzant una obra pictòrica seguint les seves pautes.


2) Remedios Varo: Es fa una aproximació a l'obra d'aquesta artista surrealista que va crear una obra que ens transporta a un món màgic i misteriós.


3)Sonia Delaunay: Es fa una aproximació a l'obra d'aquesta artista que va posar color i art al seu entorn domèstic femení, nosaltres també ho farem utilitzant el seu arat abastracte.


4) Vicent Van Gogh: Es treballen els diferents aspectes relacionats amb els seus quadres per tal de poder reproduir el seu estil impressionista amb una activitat pràctica.


5) Andy Warhol: Es treballa el concept de Pop Art i després de descobrir la seva obra cada alumne farà una estampació.


6) Pablo Picasso: A través d'un recull de la seva obra es treballarà la seva vida. Cada nen i nena farà el seu propi quadre picassià.


7) Antoni Gaudí: Es treballa els diferents aspectes artístics a partir de la construcció figurada de la Casa Batlló i la creació d'un mural (consultar el preu de l'opció de fer un trencadís). També s'observaran altres obres i es manipularan altres materials decoratius.


8) Vasily Kandinsky: Es treballa l'art abstracte i les relacions que l'artista va establir entre els colors, les forms i els sentiments. Una vegada descoberta aquesta relació, els nens i nenes crearan la seva pròpia obra inspirada en els seus sentiments.


9) Salvador Dalí: Es treballa els símbols dels seus quadres. Es farà un mural dalinià a partir de les interpretacions dels somnis dels nens i de les nenes.


10) Joan Miró: Es treballa els diferents aspectes relacionats amb els seus quadres com el cercle, els colors, les taques, les línies, i es farà un mural per la classe.

OBSERVACIONS

NOTA: El preu inclou guió pel mestre i material fungible.


Aquesta activitat la porta a terme SCHOLA DIDACTIVA ACTIVA.

DETALLS

Adreçada

Educació infantil i Educació Primària

Dates

A concretar.

Horari

A concretar. de 9h a 12:30h. Durada: 3h que inclou l'estona d'esbarjo.

Lloc

A l'escola.

Realitza

Servei d'Educació, Infància i Joventut

Preus

Finançada parcialment per l'Ajuntament i el cost per a l'alumnat és de 108 euros/grup

CONSULTES I INSCRIPCIONS

SERVEI D'EDUCACIÓ

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Horari: de 9 a 14:30 hores.

Rb. Sant Sebastià 98-100
08924 Santa Coloma de Gramenet
Telèfon: 93 462 40 00
A/e: paecc@gramenet.cat

Anabel Cruz ext. 3155 i Ascensión López ext. 4064

Prohibida la reproducció total o parcial de les fotografies, així com la seva distribució, comunicació pública o transformació sense l’autorització dels autors del web.