Skip to main content

Col·legi Singuerlín

Centre d'educació infantil, primària i secundària

On som i com contactar-nos 

19.Singuerlín

Portes Obertes Virtuals del Col·legi Singuerlín

Coneix l’escola en totes les seves dimensions: les instal·lacions i els espais, l'equip docent, el funcionament i la metodologia de treball amb l’alumnat.


La nostra escola

El nostre centre és una escola petita i familiar. Cada alumne és únic i irrepetible i oferim un ampli ventall de recursos i estratègies per atendre les seves potencialitats i dificultats de cadascun d'ells i elles. Eduquem en llibertat, solidaritat i coherència, perquè l'alumne sigui el protagonista del seu propi aprenentatge.

Al Col·legi Singuerlín tothom és benvingut.

Projectes singulars

-        Treballem per projectes des del curs 2006 a través de la metodologia Flaixos Culturals, provinent d'Austràlia. Això ens permet trencar amb els horaris i els grups establerts, treballant un mateix objectiu de manera transversal. A més, fem dues tardes per projectes, on cada trimestre treballem dos projectes diferents, un de l'àmbit científic i l'altre de l'àmbit humanístic. Aquestes dues tardes per projectes es treballen seguint la metodologia ILEC, compartint amb els alumnes els objectius què volem aconseguir, els criteris d'avaluació, l'elaboració del producte final i la difusió d'aquest.

-        Oferim un ampli ventall d'activitats complementàries, per potenciar aspectes no gaire presents en el currículum, com per exemple la curiositat científica, des de P3.

-        Al Singuerlín apostem per un projecte propi de música. La música ajuda a desenvolupar la creativitat i la imaginació i treballa el vessant més sociable del nostre alumnat. El nostre projecte ens permet gaudir de la música d'una manera més vivencial sense oblidar cap dels pilars bàsics d'aquesta matèria.

-        L'oralitat en llengua anglesa és una aposta ferma i decidida del centre. Treballem per nivells i no per edat. Donant molta importància al diàleg i a l'escola activa.

-        Des de fa més de 10 anys, el Col·legi Singuerlín representa amb els alumnes de sisè de Primària i l'ESO un musical al Teatre Segarra. Cada any hi assisteixen les famílies i personalitats de la ciutat. Una manera de treballar les arts escèniques dins el currículum i de manera transversal, ja que es treballa la coreografia, la representació, decorats, attrezzo i vestuari, edició i muntatge d'audiovisual...

-        La formació en valors ètics i morals, no es tracta de treballar-ho en l'hora assignada per tutoria, es tracta d'anar aplicant el que descrivim com una fina capa de vernís. Treballant per seguir formant persones que sàpiguen saber anar a tot arreu i compleixin la seva paraula i siguin capaces de demanar les coses si us plau, donar les gràcies, demanar perdó i dir, tens raó.

Serveis Complementaris

-        Servei de menjador amb personal intern i cuina pròpia.

-        Gabinet psicopedagògic.

-        Psicòloga.

-        Atenció matinal.

-        Plataforma digital personalitzada i individual per a cada alumne.

-        Activitats extraescolars.