Stage

3r STAGE D’INTERPRETACIÓ MUSICAL CAN ROIG I TORRES

Per tercer any consecutiu, l’Escola de Música organitza dos caps de setmana de treball: el primer, el 25 i 26 de novembre, i el segon, a primers d’abril.

Es tracta d’un curs intensiu on es treballa en grup assignatures com l’entrenament a l’oïda, la percepció auditiva, l’harmonia a partir de la improvisació, el moviment corporal, i individualment les diferents especialitats instrumentals. Compta amb professors de diferents centres com  l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Conservatori del Liceu i altres conservatoris de Catalunya, de l’Estat i de la resta d’Europa, així com músics de renom en el panorama musical. L’Stage té com a objectiu donar eines, ampliar coneixements amb altres professors i dinamitzar les assignatures del nivell Mitjà o similar.

S’adreça a  alumnes de l’Escola i de fora del centre de grau Mitjà o nivell similar.
Des de la primera edició, l’Stage  ha comptat com a professors amb el Quartet Qvixote (Daniel Cubero i Maria Sanz, violí; Bernat Bofarull, viola, i Amat Santancana, violoncel); Kostadin Bogdanoski i Elena Rey, de violí, Anna Puig i Mariona Oliu, de viola; Laia Puig, de violoncel; Àlex Alguacil, de piano, Carles Guisado i Pau Figueres de guitarra; Miquel Ramos i Xavier Castillo, de clarinet; Júlia Santos, de flauta travessera; Sofía Martínez i Pep O’Callaghan, d’entrenament a l’oïda  i percepció auditiva; Carles Marigó i Maria Camahort, d’educació auditiva i harmonia a partir de la improvisació, i Jaume Sangrà, de moviment corporal.
La pasada edició s’ha arribat a 40 alumnes inscrits de l’Escola i d’altres centres.