Més info

14abr2016 11:10 Antiguitat: 2 yrs

Menuda Lletra

Categoria: Cultura, Família, BibliotequesSC

Aquest jornada, organitzada per l’Ajuntament, dins del Programa de Foment de la Lectura, arriba enguany a la tercera edició amb un grapat activitats aquest dissabte 16, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, als jardins de Can Sisteré.

Durant tot el dissabte 16 d’abril es celebrarà la festa del llibre infantil Menuda Lletra al Jardí de Can Sisteré, una jornada per viure en familia amb espectacles, contes i tallers, dedicats al foment del llibre i la lectura entre els  més petits.
L'animadora Beatriu Castelló ens farà  ballar, saltar i explicarà les històries més fantàstiques i inversemblants. Al matí, gaudirem de l’espectacle El meu primer Shakespeare (12 h), a càrrec de la Companyia Bombay i, dues sessions  del taller Pictogrames de contes a les 11 i a les 13 h, on a partir d’una petita història jugarem amb paraules i dibuixos.

A la tarda no ens podem perdre El viatge de James, del grup de Teatre Aula (18h), una adaptació amb música i titelles del conte de Roald Dahl, on una fruitera molt especial ens explicarà la importància de menjar verdures i fruita cada dia. També hi haurà el taller Contem un cal·ligrama (17 h), de Martina Escoda, i dissenyarem  un targetó amb un motiu de St.Jordi (19 h), a la carpa de la Cooperativa Abacus.
La biblioteca Central s’afegirà a la festa amb  portes obertes a la tarda.