SC+

Salutació de l'alcaldessa

versió imprimible
Foto. Núria Parlon
Núria Parlon Gil

Les tecnologies d’informació i comunicació són una eina fonamental a la nostra societat. Valors com la igualtat, la justícia i la fraternitat tenen, avui dia, un aliat perfecte en els nous models de comunicació.  La tecnologia, com a instrument, només és una eina. El que realment compta, però, són les persones i allò que volen dir. La tecnologia sense ànima no serveix de res.

En aquest portal municipal teniu a l’abast tota la informació sobre l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. A Gramenet.cat us podeu informar, però també interactuar amb l’administració. Podeu seguir l’actualitat local però també fer tràmits en línia, fer consultes, aportar suggeriments, etc.

Fa temps que els experts parlen de la web 2.0. Fonamentalment aquesta “datació” ens indica que estem davant d’un nou paradigma. La potencia i el dinamisme que aporta la conjunció de diverses tecnologies fa que Internet sigui molt més dinàmica i que els veritables protagonistes siguin els usuaris. Les xarxes socials que es generen a la web són avui dia l’autèntic motor de canvi.

És per aquest motiu que progressivament hem posat en marxa las accions adients per connectar el portal municipal amb les xarxes socials. I aquesta tasca està contínuament en revisió i expansió.

Us animo a navegar per gramenet.cat i a que ens feu arribar els vostres suggeriments.  La participació ciutadana continuarà sent el pilar de l’acció del govern municipal que tinc l’honor de presidir.

El rigor, la transparència i la participació són els tres eixos que guiaran la meva acció al capdavant d’aquesta institució.  Aquest portal, que anirà incorporant noves funcionalitats, serà un punt de referència fonamental per poder avaluar aquests compromisos.

En aquest moment d’assumir la responsabilitat de dirigir el govern de la meva ciutat, des de l’emoció i el profund sentiment  i orgull de ser colomenca, vull aprofitar aquestes ratlles per saludar al conjunt dels meus veïns i veïnes i posar-me a la seva disposició.

Moltes gràcies.

Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

Compartir Compartir