Teatre familiar

Logo

LA CAPUTXETA i EL LLOP
Cia. Magatzem d’Ars

Hi havia una vegada una noia anomenada Caputxeta Vermella que havia de portar una cistella a la seva àvia. La cistella conté els ingredients necessaris perquè l’àvia pugui preparar un bon pastís per participar en un concurs. Tot creuant el bosc, la Caputxeta coneix un llop que l’enganyarà per ser el primer a arribar a casa de l’àvia i menjar-se tots els pastissos... i qualsevol altra cosa que trobi pel mig.

Caputxeta: Aina Ros
Agent Forestal: Arnau Armengol
Pare i Llop: Javi Vélez
Tècnic de so i llums: Miranda Callejón
Direcció: Albert Pueyo

CONTES, CANÇONS i MUSIQUETES
Cia. Cesc Serrat & Isaac Elies

Granotes i gripaus i altres trifulgues, és un espectacle visual i musical, format per un conjunt de petits contes i cançons, explicades i cantades per un narrador rondallaire, amb l’acompanyament instrumental d’un músic que a més canta. Cada conte és il·lustrat amb objectes iconogràfi cs relacionats amb l’argument narratiu i compta amb una petita banda sonora (breus peces musicals, cançons...) que descriu cada personatge, l’acció o l’ambient; així, l’espectador atent escolta, visualitza i percep diversos llenguatges, impressions i emocions.
L’espectacle és una suma dels llenguatges oral, musical, corporal i plàstic, entrelligats pel fi l argumental del món.

Artistes: Ton Muntané i Dani Tomás
Direcció: Tàtels Pérez
Escenografi a: Ignasi Llorens
Fotografi a:
Juanjo Marín, Paco Lacasa
Disseny gràfic: Jorge Cobas

A LA RECERCA DEL DRAC MÀGIC
El que Ma Queda de Teatre

En Marc ha d’escriure un conte per a l’escola, però ell és gran i no està per aquestes coses. Els contes són per a nens petits. Però hi havia un conte... o una cançó... que la seva mare li explicava quan era petit. Era la història d’en Puff . El pas del temps ha fet que en Marc no la recordi, però un llibre màgic el convertirà en el protagonista d’aquella història i haurà d’anar a la recerca del drac màgic. En Marc viatjarà amb el Capità Duck, un pirata tronat, i haurà de guanyar a la Popèlia, la guardiana del Forat de les coses perdudes, allà on van els personatges de contes que els nens obliden.

Direcció: El que Ma Queda de Teatre
Repartiment: Alícia Buil, Joan Fernández, Lluna Pindado i Pau Dudekula
Escenografia: Jaume Baliarda - L’Avalot
Vestuari: Montse Fernández

 
 
Imatge de l'espectacle
Imatge espectacle
Imatge espectacle