Teatre Sagarra

Logotip

Pots adquirir també les teves entrades al web Ticketea.com

Taquilla del Teatre

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.

  • Dues hores abans de cada representació.

  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54 

 

 


Clica per veura tota la programació
Clica per veure l'oferta cultural de Teatre, Dansa i Música
pdf (4MB)
 
 
 
Núria Parlon

La programació del Teatre Sagarra torna aquest any amb noves propostes escèniques que il·lusionaran els espectadors i las espectadores més exigents. De fet, els 43.177 assistents de l’ any passat avalen aquesta oferta, posicionant l’ equipament com un dels grans escenaris municipals catalans.

Amb l’ arribada del 2016, us presentem el nou format de programa que teniu a les mans, el qual dóna cabuda també a espectacles sorgits de tres sales locals com són el Teatre La Colmena, el Centre d’ Arts Escèniques l’ Excèntrica i l’ Espai Escènic Carro de Baco. Amb aquesta mescladissa de disciplines artístiques, fruit de les iniciatives públiques i privades sorgides de la base, la ciutat es projecta com un centre molt viu de creació cultural.

El públic, sempre protagonista, podrà escollir entre més d’ una trentena de funcions molt diverses i de qualitat,com ara La pell de l’aigua, darrer muntatge del mestre de les bombolles de sabó Pep Bou; l’ obra El rey, de Teatro del Barrio, signada per Alberto San Juan; El llarg dinar de Nadal, Premi Butaca al millor espectacle de petit format 2015; la presentació per primer cop a Santa Coloma de la icona del teatre del nostre país, Josep Maria Flotats, amb Ser-ho o no, i Conillet, monòleg captivador de Clara Segura. També inclourem Moving to Vivaldi, un projecte de dansa contemporània amb arrels colomenques, i el ja clàssic cicle de monòlegs Sagarra Comedy amb El show d’AuronPlay, Berto Romero sigue con nosotrosi iTime del televisiu Peyu.

Ens enorgullim de comptar, així mateix, amb la darrera producció d’ El Tricicle, amb la qual l’ emblemàtic trio barceloní de teatre gestual s’ acomiadarà dels escenaris, i amb dos projectes de col·laboració amb el Festival Grec: Tata mala, un musical d’ Enric Montefusco, líder de la banda de rock alternatiu Standstill. Gisela y el libro mágico, amb la popular veu de les pel·lícules Disney al capdavant, encapçala una completa oferta dirigida al públic familiar.

A més, la inclusió al programa d’ onze projectes sorgits dels artistes, col·lectius i el teixit associatiu de la ciutat, constitueix una nova mostra de la potència del nostre talent i de la implicació de la nostra gent.

El teló està a punt d’ aixecar-se. Us convido a escollir l’ opció que us engresqui, que us empleni i emocioni. Gaudiu-ne!

Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet