Ciutat Universitària

VÍDEO - Això vam viure la Festa "Canes i Tapes"


Participeu al concurs Petit/a xef!

 

Si teniu entre 8 i 12 anys i us agrada cuinar, teniu una nova cita per demostrar les vostres habilitats als fogons a la 2ª.edició del concurs ‘Petit/a xef’.

Aneu pensant receptes saboroses i saludables amb el lema “Menjar bé, menjar bo!”. Per participar-hi, us heu de preinscriure, del 7 al 16 de febrer, seguin les instruccions que us detallem en el paràgraf final.

Les semifinals seran el 3 de març 8 (el lloc on es faran encara no està determinat) i la gran final el 10 de març a l’Escola de Restauració de Santa Coloma. Consulteu les bases aquí.

PRE-INSCRIPCIONS (del 7 al 16 de febrer):


VÍDEO - Cuina creativa al programa "Ciutat Universitària"


Èxit de la primera edició del programa CIUTAT UNIVERSITÀRIA

 

Des del passat mes de setembre fins aquest mes de juliol, l’Ajuntament ha organitzat una vintena d’activitats obertes a la ciutadania en el marc de la 1ª edició del programa ‘Santa Coloma Ciutat Universitària. La Universitat a prop teu’. Han estat nou mesos amb diferents propostes adreçades a la població, principalment activitats i tallers sobre gastronomia i salut, a les que han assistit un total de 1.274 colomencs i colomenques.

 

 

Ara, l'Ajuntament posa en marxa la segona edició del programa d'activitats  'CIUTAT UNIVERSITÀRIA', amb més d'una vintena de propostes per al curs 2017-2018, per apropar la universitat als barris i connectar la ciutadania amb el món universitari. De setembre a juliol, la ciutadania que vulgui podrà gaudir de: 

  • Cursos de maridatges i tast de vins
  • Trobades gastronòmiques
  • La universitat als barris, conferències sobre salut i alimentaciò
  • Masterclass de cuina
  • Tallers teòric-pràctic de cuina saludable
  • 2a. edició del concurs Petit Xef
  • Segon fòrum de Ciutat Universitària.. i molt més!!!!


 
 
Logo programa 2017-2018

Contacte:

Telèfon: 93 4624083

ciutatuniversitaria@gramenet.cat


La universitat a l'abast de tothom: acollim talent!

Santa Coloma és ciutat universitària i això suposa una gran oportunitat per a la seva ciutadania. Que el recinte Torribera sigui la seu d’un campus d’excel•lència internacional referent en nutrició, ens col•loca en el mapa del coneixement europeu.

Acollim més de 3.000 alumnes que estudien algun dels més de 20 graus, postgraus i màsters que s’hi imparteixen. Recentment hem posat en marxa les noves instal•lacions de l’Escola de Restauració de Santa Coloma, també al recinte Torribera. L’Escola està vinculada al Campus, no només per la seva proximitat sinó per les àrees de coneixement i projectes en comú que compartiran en breu. La formació universitària i la formació professional són dos vectors que ens han d’ajudar a millorar l’ocupabilitat dels colomencs i les colomenques. En definitiva, el món acadèmic, la recerca i la investigació aplicada ens han d’ajudar a la millora de les oportunitats de vida de la ciutadania.

La ciutat i el veïnat es poden “connectar” a la universitat a través d’activitats com les que proposem en aquest cicle. Posem la universitat a l’abast de tothom, desplaçant-la als diferents barris de Santa Coloma. Trobareu activitats per a tots els gustos. Aprofiteu per gaudir d’una ciutat universitària per a tothom.

Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet