SC+

News

versió imprimible
26/03/2012 15:40


Preinscripcions per el curs 2012-2013

Category: Education, RSS Info

 

Fins aquest divendres 30 de març està obert el període de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres educatius sostinguts amb fons públics.

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Santa Coloma, de manera excepcional, obrirà l’atenció al públic el divendres, 30 de març, des de les 9.00 fins a les 16.30 hores, per recollir les sol·licituds de preinscripció per al curs escolar 2012-2013. Aquest és l’últim dia que tenen les famílies colomenques per presentar les sol·licituds esmentades. L’OME es troba a la rambla de Sant Sebastià,98-100.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha fet públiques les dates i les normes de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres del Servei d'Educació de Catalunya en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics per al curs 2012-2013. Ensenyament també ha exposat el criteris generals i complementaris d’admissió d’alumnes i els barems així com el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar. Són els mateixos que es van aplicar el cur passat.

Pel que fa al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria la preinscripció començarà el proper 19 de març i s'allargarà fins al 30 del mateix mes.

Segons aquest calendari, les llistes baremades es publicaran el 17 d'abril, un dia després es farà el sorteig en els centres que ho calgui i l'11 de maig es publicaran les llistes d'admesos. El període de matriculació començarà el 4 de juny.

Per a consultar el quadre complet de dates cliqueu aquest enllaç.

Escoles Bressol

Pel que fa a les escoles bressol municipals, el període de preinscripcions anirà del 7 al 18 de maig. Per consultar el calendari complert cliqueu aquí.

Per a més informació podeu accedir a la pàgina web del departament d'Enseyament, http://www20.gencat.cat/portal/site/ensenyament.

 

 

 


Compartir Share