SC+

Actualitat i notícies

versió imprimible
Logo Consell Escolar

06.04.2012 09:09


El Consell Escolar Municipal obre una nova etapa

Categoria: Educació, RSS Info

 

El punt de partida serà la sessió del proper dimarts 17 (18.00) a la Biblioteca Singuerlín en la que es reflexionarà sobre l’educació postobligatòria.

El Consell Escolar Municipal farà una sessió el dimarts, 17 d’abril, a les 18:00 hores a la Biblioteca Singuerlin-Salvador Cabré.

Nova etapa

El Consell Escolar Municipal ha iniciat una nova etapa en què, amb la voluntat de tots els seus membres, es vol donar un pas endavant. En aquest sentit es vol anar més enllà de ser l’òrgan de participació de la comunitat educativa de la ciutat, per arribar a ser un espai de reflexió i debat sobre els temes que afecten a l’educació dels ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma.
Per tal de desenvolupar aquesta nova etapa del Consell Escolar Municipal, dins les seves activitats dinamitzadores i informatives, va aprovar la realització de diferents sessions monogràfiques, que es comencen a posar en marxa.

En aquesta propera sessió es parlarà de l’educació postobligatòria, amb tota la seva complexitat per la variabilitat d’estudis i professions. Perquè és en aquest moment, que els i les estudiants han d’escollir l’ itinerari formatiu que els portarà cap a la seva futura professió.

El programa serà:

  • 18:00 h. Recepció i acreditació.
  • 18:15 h. Benvinguda a càrrec de la Sra. Alcaldessa i Presidenta del Consell Escolar Municipal, Sra. Núria Parlon. Presentació de la sessió a càrrec del Sr. Diego Arroyo, Tinent d’Alcalde d’Educació i Esports i Vicepresident del Consell Escolar Municipal.
  • 18:30 h. Presentació de la línia 2 del Projecte Educatiu de Ciutat: Formació i inserció laboral.Formació al llarg de la vida, a càrrec d’Isabel Muñoz.
  • 19:00 h. Presentació de l’estudi de ciutat: mapa de la Formació Professional, a càrrec de Silvia Amblàs i Montserrat Oliveras de l’Institut DEP.
  • 19:30 h. Constitució de la comissió i calendari de treball.
  • 19:45 h. Cloenda.

Compartir Compartir